Kako uštedjeti na selidbi?

Tražite najmanje tri ponude od tri različite renomirane tvrtke za selidbe.

Tako ćete moći usporediti cijene i saznati gdje ćete dobiti najbolju i najpovoljniju uslugu za svoje novce. Ako želite dodatno uštediti, možete dio ponuđenih usluga samostalno obaviti, a ono što procijenite da ne možete, prepustite profesionalcima.

Unajmite kutije za selidbu ili uzmite rabljene

MIGRA nudi mogućnost unajmljivanja kutija, koje nakon korištenja vraćate. Druga opcija je da kupite rabljene kutije, koje Vam također možemo ponuditi po povoljnijoj cijeni.

Budite fleksibilni

Imate li mogućnost da se selite u zimskom periodu, sredinom mjeseca ili preko tjedna, kada je manja potražnja za uslugom selidbe? Uštedite novac odabirom selidbe u navedenom periodu. Selidba ljeti, vikendom, prvih ili zadnjih dana u mjesecu bit će skuplja zbog veće potražnje.

Kontakt podaci

Kumrovečka ul. 6
10000, Zagreb
+385 (91) 9776 402
info@migra.hr

Korisnička iskustva

Iskrena pohvala MIGRA - selidbe i prijevoz i vlasniku Goranu Stojiću!!! Vrlo profesionalna, brza i besprijekorna usluga i to ne samo prijevoz nego i višemjesečno skladištenje, ljubaznost svih djelatnika, pažljivost prilikom nošenja i utovara, efikasnost u izdavanju računa, cijene usluga vrlo primjerene... Ova tvrtka bi trebala poslužiti kao uzor i svakako ju preporučam!!!!
Jasna Baranjec-Keserica

Copyright 2017 © MIGRA