Kompanija Prijevoz i selidbe Stojić sa 1.4.2014 promijenila je naziv u Migra - selidbe i prijevoz.  Kao i do sada, naše     poslovanje nastavljamo profesionalno, naš tim ljudi ostaje  nepromijenjen.  Promijenili smo  jedino vizualni identitet kompanije. Novi logotip  predstavlja lastavica koja simbolizira migracije - selidbe. Naziv Migra - selidbe i prijevoz je kratica od migracije što ujedno i opisuje djelatnost kojom se bavimo, a to su selidbe i prijevoz u nacionalnom i međunarodnom prometu. Pored bazne usluge, nudimo i dodatne usluge kod selidbe i prijevoza a to su; manualni ukrcaj i iskrcaj tereta tj. selidbenog inventara, demontažu i montažu namještaja koju vrši stručni stolar, pakiranje i raspakiravanje selidbenih stvari, prodaju selidbenih kutija, sudske deložacije, skladištenje selidbenog inventara, selidbe specijalnih tereta.

U vremenima najveće krize, Migra - selidbe i prijevoz, unatoč velikoj konkurenciji u našoj djelatnosti - što lojalnoj, što nelojalnoj, postigli smo izvanredne rezultate i kontinuirani rast, ne gubeći kvalitetu i profesionalnost. Imamo dugogodišnju suradnju sa renomiranim kompanijama kao što su DB Schenker d.o.o., s kojom surađujemo na polju paketne i paletne distribucije  te Basler osiguranja d.d. za koje vršimo selidbe inventara i sudske deložacije.

Naša misija je osigurati kvalitetna i pouzdana transportna rješenja našim komitentima, kontinuiranim ulaganjem u poslovanje i educiranjem naših kadrova. Naša vizija je postati referentno ime u regiji te pružiti našim klijentima vrhunsku uslugu u svim segmentima našeg poslovanja.