Odlaganje glomaznog otpada u gradu Zagrebu

odvoz glom. otp4Prenosimo vijesti koje su objavljene 21.10.2013 na stranicama ZGOS-a 

 

Obavijest o odlaganju otpada

Temeljem rješenja Ministarstva zaštite okoliša i prirodeUprave za inspekcijske posloveSektora inspekcije zaštite okoliša izdanog Zagrebačkom holdingu d.o.o., podružnici ZGOS od 21. listopada 2013. godine na odlagalištu otpada Prudinec / Jakuševec može se odložiti isključivo otpad ključnog broja 20 03 01 - miješani komunalni otpad - otpad iz domaćinstava. Odlaganje glomaznog otpada u gradu Zagrebu

Sukladno navedenom, obavještavamo Vas da od 21. listopada 2013. godine na odlagalište otpada Prudinec / Jakuševec nećemo biti u mogućnosti primiti otpad koji nije ključnog broja 20 03 01.

 

To znači da glomazni otpad nije moguće više odložiti na Jakuševcu niti se vrši odvoz otpada dva puta godišnje po kvartovima kako je do sada to bilo. Glomazni otpad je moguće odložiti isključivo u reciklažna dvorišta i  to samo za fizičke osobe. Pravnim osobama nije dozvoljeno odlaganje otpada u reciklažna dvorišta.

Popis reciklažnih dvorišta u Gradu Zagrebu, njihovo radno vrijeme i popis otpada koji se smije i ne smije odlagati, možete naći ovdje.

 

 

Kontakt podaci

Kumrovečka ul. 6
10000, Zagreb
+385 (98) 727 009
info@migra.hr

Korisnička iskustva

Jako smo zadovoljni vasom uslugom. Ekipa ste na koju se covjek moze osloniti, profesionalni, brzi, posteni i ugodni u komunikaciji s ljudima.
Laura i Zija Hercegovac Dubrovnik - Zagreb

Copyright 2017 © MIGRA