Priprema selidbe

Selite samostalno ili unajmljujete profesionalce?

Samo razmišljanje o svim zadacima uključenim u selidbu moglo bi uzrokovati osjećaj preopterećenosti i panike. Da, potrebno je puno toga učiniti, ali počnite s razmišljanjem o tome hoćete li unajmiti tvrtku za selidbe ili samostalno organizirati preseljenje. Ovo potonje nekada zna biti skuplje i kompliciranije. Mislite li da Vam je potrebna stručna pomoć ili možete ići po sistemu - uradi sam?

Ako planirate koristiti profesionalnu tvrtku za selidbe, uvijek gledajte opciju pouzdane i renomirane firme za selidbe. Uvijek je najbolja opcija ako Vam neko može preporučiti firmu za selidbu, tko se već selio. Ako ne, možete potražiti na internetu, gdje možete vidjeti recenzije pojedinih tvrtki za selidbe.

Ako samostalno planirate organizirati selidbu, krenite na vrijeme i budite spremni na nešto više stresa.

Napravite popis zadataka koje prethode selidbi

Nakon što ste angažirali selidbenu tvrtku ili organizirali selidbu samostalno, slijedeće je potrebno izraditi popis zadataka koje prethode selidbi, koji će vas voditi kroz proces selidbe do samog dana selidbe. Kako dolaze novi zadaci, dodajte ih na popis. Ako ostanete organizirani, smanjit ćete stres od selidbe.

Što ćete morati učiniti ovisi o vašim okolnostima, ali obično ćete morati prenijeti ili otkazati komunalne i ostale usluge u svom starom domu i postaviti nove u svom novom domu. Ako trebate pronaći nove pružatelje zdravstvenih usluga, premjestite svoju medicinsku dokumentaciju kod novoga liječnika. Ako se vaša djeca sele u novi školski okrug, obavijestite školu o preseljenju i pronađite školu u svom novom području.

Kontakt podaci

Kumrovečka ul. 6
10000, Zagreb
+385 (91) 9776 402
info@migra.hr

Korisnička iskustva

Iskrena pohvala MIGRA - selidbe i prijevoz i vlasniku Goranu Stojiću!!! Vrlo profesionalna, brza i besprijekorna usluga i to ne samo prijevoz nego i višemjesečno skladištenje, ljubaznost svih djelatnika, pažljivost prilikom nošenja i utovara, efikasnost u izdavanju računa, cijene usluga vrlo primjerene... Ova tvrtka bi trebala poslužiti kao uzor i svakako ju preporučam!!!!
Jasna Baranjec-Keserica

Copyright 2017 © MIGRA