Riješite se nepotrebnih stvari

Donirajte stvari!

Ako znate da neke stvari nećete više koristiti, a upotrebljive su, donirajte ih! Učiniti ćete plemenito djelo, a nekom će dobro doći.

Ako ćete donirati velike predmete poput namještaja, zakažite preuzimanje unaprijed kako biste bili sigurni da će ih preuzeti neka organizacija. Na internetu pogledajte popis dobrotvornih organizacija koje prikupljaju vaše donacije kako ne biste morali brinuti o tome kako ćete sve prevesti.

Razmislite o kratkoročnom skladištenju

Ako postoje neki predmeti kojih se još ne možete riješiti i niste sigurni trebate li ih, možda biste trebali kratkoročno skladištenje stvari. Migra Vam može pružiti uslugu kratkoročnog skladištenja stvari.

Angažirajte tvrtku za odvoz otpada

Čišćenje prostora poput garaža, podruma i tavana može biti prljav i naporan posao. Dopustite profesionalnoj tvrtki za uklanjanje otpada da to učini umjesto Vas. Zbrinuti će Vaš otpad na ekološki prihvatljiv način. Ne samo da nećete morati seliti neželjene teške predmete poput namještaja, već ćete se moći slobodno usredotočiti na druge zadatke.

Migra može organizirati iznošenje i odvoz vašeg otpada.

Kontakt podaci

Kumrovečka ul. 6
10000, Zagreb
+385 (91) 9776 402
info@migra.hr

Korisnička iskustva

Iskrena pohvala MIGRA - selidbe i prijevoz i vlasniku Goranu Stojiću!!! Vrlo profesionalna, brza i besprijekorna usluga i to ne samo prijevoz nego i višemjesečno skladištenje, ljubaznost svih djelatnika, pažljivost prilikom nošenja i utovara, efikasnost u izdavanju računa, cijene usluga vrlo primjerene... Ova tvrtka bi trebala poslužiti kao uzor i svakako ju preporučam!!!!
Jasna Baranjec-Keserica

Copyright 2017 © MIGRA