Savjeti za raspakiravanje

Raspakirajte samo najnužnije

To će vjerojatno uključivati vašu osnovnu torbu i kutiju sa svakodnevnim kupaonskim stvarima, kuhinjskim potrepštinama, odjećom za spavanje i za sljedeći dan, i tako dalje.

Neka kuhinja bude prva prostorija koju raspakirate

Prvo spremanje kuhinje dat će vam sjajan osjećaj postignuća odmah na početku i omogućiti vam da se usredotočite na sobe koje je lakše raspakirati.

Dajte si rok

Zakažite proslavu useljenja ili ležernije druženje nekoliko tjedana nakon preseljenja. To će vam dati rok za dovršetak raspakiranja.

Riješite se kutija dok ih praznite

Čim se kutija isprazni od svih predmeta, rastavite je i reciklirajte. To će vam dati fizički pokazatelj napretka i osloboditi prijeko potreban prostor u vašem novom domu.

Možete nazvati i tvrtku za selidbe da pokupi prazne kutije, ako su očuvane. Migra nudi opciju najma kutija.

Pustite neku muziku

Glazba čini sve boljim. Preskočite TV. To će samo odvraćati pažnju. Pustite neku dobru melodiju da se zabavite dok se raspakirate i odvratite prijeko potrebnu pažnju od monotonije.

Radite malo po malo

Nemojte se opterećivati pokušajima da svaku kutiju odmah raspakirate. Obavite glavne stvari. Usredotočite se na to da radite ono što možete kako možete. Napravite pauzu između raspakiranja i učinite nešto zabavno. Dovoljno je posvetiti samo 10 ili 15 minuta raspakiranju. Sve će to biti gotovo na kraju.

Imajte plan prehrane

Sigurno nećete kuhati dok se smjestite i raspakirate. Naručite si dostavu hrane kako biste se mogli više usredotočiti na sve ostalo što treba obaviti.

Odmorite se od pakiranja

Ako više ne možete podnijeti gledanje u sve te kutije, izađite jesti ili upoznati svoje nove susjede. Istražite novo područje u šetnji susjedstvom. Ili ostanite unutra i čitajte knjigu ili popijte malo mjehurića da proslavite svoj uspješno preseljenje.

Nadamo se da smo pomogli sa ovim korisnim savjetima i olakšali vam selidbu.

Uživajte u svom novom domu i nagradite se nečim što veseli.

Ipak ste marljivo sve odradili!

Kontakt podaci

Kumrovečka ul. 6
10000, Zagreb
+385 (91) 9776 402
info@migra.hr

Korisnička iskustva

Drago mi je da smo Vam još jednom ukazali povjerenje u transportu robe jer smo nakon selidbe iz Mihanovićeve ulice bili jako zadovoljni Vašom uslugom. Pohvala cijelom timu; profesionalno, pažljivo i super odrađen posao. Dečki su super!!! P.S. i opet ćemo vas zvati.....a preporuke smo već proslijedili i našim suradnicima. Do nekog drugog susreta srdačan pozdrav!
Golf razvoj d.o.o. - Natalija Šoštarić Selidbe po Gradu Zagrebu

Copyright 2017 © MIGRA