Nijedna selidba nije ista i ne možemo primjeniti univerzalni pristup. Svakoj selidbi pristupamo individualno prema potrebama i zahtjevima klijenta za uslugama. Sukladno navedenom, u prvom kontaktu naše prvo pitanje glasi: Koje usluge od nas trebate? Najčešći odgovor je: pa selidbu! Stoga preporučamo da pogledate koje sve usluge kod selidbe pružamo i date nam točne informacije kako ne bi došlo do nesporazuma.

Bazne usluge selidbe

Bazne usluge selidbe su ukrcaj, prijevoz i iskrcaj selidbenih stvari i klijenti najčešće koriste upravo tu uslugu. Bazna usluga podrazumijeva dolazak naših djelatnika u prostor gdje se nalaze klijentove stvari, koje su već adekvatno zapakirane, zaštićene i spremne za ukrcaj. Iste se ukrcavaju u selidbeno vozilo i dodatno osiguravaju pomoću traka za vezanje i zaštićuju pokrivačima. Nakon što su stvari adekvatno osigurane i zaštićene, vrši se prijevoz na dogovorenoj relaciji. Nakon što se pristigne na odredište, bazna usluga uključuje iskrcaj svake pojedine stavke na mjesto gdje klijent želi, ali ne uključuje raspakiravanje i odlaganje sadržaja kutija na police. Sve ostale usluge koje nudimo su dodatne ili usluge koje prate selidbu.

Dodatne usluge selidbe

Kad spominjemo dodatne usluge selidbe najčešće se tu radi o demontaži i montaži namještaja, prodaji selidbenih kutija. Nerijetki zahtjevi klijenata su i profesionalno pakiranje te nakon toga raspakiravanje i odvoz ambalažnog otpada. Dosta tražena usluga koju nudimo, naročito tijekom ljetnih mjeseci, je kratkoročno ili dugoročno skladištenje selidbenih stvari. Najčešće klijenti skladište stvari prilikom renoviranja stana ili kod preseljenja još nisu našli adekvatni stambeni prostor pa privremeno uskladište stvari u našem skladišnom prostoru. Klijenti se obično kod nas odlučuju dugoročno uskladištiti nepotrebne stavke za koje nemaju mjesta u svom stambenom prostoru. Nešto rjeđa je potražnja za uslugom selidbe specijalnih tereta u koje spadaju klaviri, pianina, sefovi i sav teret koji svojom masom i volumenom izlazi iz gabarita konvencionalih tereta.

Migra cijene Zagreb